Finsk sportbutik - Sedan 1924 | Fri frakt för beställningar över €99 och fri retur

Butiken är öppen mån-fre 10-18 lör 10-15

Brooks

Yhdysvaltalainen Brooks Sports on yksi maailman tunnetuimmista juoksukenkävalmistajista. Yrityksen perusti vuonna 1914 John Brooks Goldenberg, eli kyseessä todellinen urheilutuotteiden veteraani. Brooksilla on ollut vuosikymmenten saatossa suuri vaikutus juoksukenkien evoluutioon, ja se on nykyään yksi ammattijuoksijoiden ykkösvalinnoista.

Brooks-juoksukengät tunnetaan niiden erinomaisesta iskunvaimennuksesta ja kenkien keveyden ja tuen tuomasta käyttömukavuudesta. Brooksin kehittämä välipohjavaihtoehdot, kuten DNA Loft mahdollistavat juoksijan askeleen joustavuuden ja tehokkuuden.

Laadukkaiden juoksukenkien valmistamisen lisäksi Brooks on myös vannoutunut parantamaan toimintansa ympäristöystävällisyyttä ja kestävyyttä. Yrityksen tavoitteena on täydellinen hiilineutraalisuus vuoteen 2040 menenssä.

Brooksin huippulaadukkaiden kenkien valikoimasta löytyy jokaiselle varmasti jotakin. Mikäli et ole varma, mikä malli sopisi sinulle parhaiten, ota rohkeasti yhteyttä – autamme sinua löytämäät sinulle täydelliset Brooks-lenkkarit!

Läs mer

Visar produkter 1-10 / 10

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret nedan.

Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää & toimituskulut alkaen 5,90€

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Sportmagasinet Mattsson
Experterna på sport och fritid sedan 1924

Alla beställningar över 99 € med fri leverans

Lägga till mer 0 för att få fri leverans

Värdet på din varukorg överstiger gränsen för gratis leverans!

Presentkort som använts för ditt inköp.