Finsk sportbutik - Sedan 1924 | Fri frakt för beställningar över €99 och fri retur

Butiken är öppen mån-fre 10-18 lör 10-15

Jack Wolfskin

Vuonna 1981 perustettu saksalainen Jack Wolfskin on Euroopan johtava urheilutuotemerkki. Brändin filosofiana on, että ulkona liikkumisen tulisi olla positiivinen ja kotoisa kokemus – mitä voi tietenkin edesauttaa oikeanlaisella pukeutumisella!

Jack Wolfskin valmistaa vaatteita ja varusteita sekä luontoon että urbaaniin ympäristöön, mutta myös saumattomaan liikkumiseen niiden välillä. Merkki panostaa tuotteiden ehdottomaan kestävyyteen ja toiminnallisuuteen sekä siihen, että niissä on mukava liikkua säässä kuin säässä. Tuotelinjoja on merkillä viisi: vuorikiipeily, ulkoilu, maastoretkeily, perhe ja aktiivinen ulkoilu. Ne on kaikki suunniteltu vastaamaan erityisesti käyttötarkoituksensa ja -ympäristönsä haasteisiin. Kaikki tuotteet on myös helppo pakata kompaktiin muotoon niiden helpompaa kuljetusta varten.

Jack Wolfskin on myös omistautunut kunnioittamaan luontoa kaikessa toiminnassaan, jotta myös tulevat sukupolvet pääsisivät nauttimaan luonnossa liikkumisesta. He panostavat muun muassa materiaalien kierrätykseen ja kemikaalien ja syntyvän jätteen minimoimiseen. Tämän lisäksi Jack Wolfskin ei käytä tuotteissaan myöskään höyheniä, vaan on korvannut ne kierrätetystä materiaalista valmistetulla, yhtä hyvin eristävällä Microguard Ecospherellä.

Tutustu Jack Wolfskin -valikoimaamme netissä, tai tule sovittamaan niitä liikkeeseemme. Löydät Urheiluaitta Mattssonilta vaatteet ja varusteet kaikkiin sääolosuhteisiin!

Läs mer

Visar produkter 1-19 / 19

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret nedan.

Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää & toimituskulut alkaen 5,90€

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Sportmagasinet Mattsson
Experterna på sport och fritid sedan 1924

Alla beställningar över 99 € med fri leverans

Lägga till mer 0 för att få fri leverans

Värdet på din varukorg överstiger gränsen för gratis leverans!

Presentkort som använts för ditt inköp.