Finsk sportbutik - Sedan 1924 | Fri frakt för beställningar över €99 och fri retur

Butiken är öppen mån-fre 10-18 lör 10-15

Cykelförmån för anställda - Vad innebär det?

Förmånscykeln är en personalförmån som arbetsgivare kan erbjuda till sina anställda. Cykeln är avsedd för anställdas personliga bruk och kan således användas för både arbetsresor och fritid.

Vilken nytta har en anställd av cykelförmån?

För det första kan du som anställd spara pengar. Cykelförmån är nämligen en skattefri förmån, vilket innebär att du kan skaffa en cykel till ett betydligt billigare pris än normalt. I Finland har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset upp till 40% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

För det andra främjar cykelförmånen hälsa och välbefinnande. Cykling är en bra träningsform som hjälper till att hålla kroppen frisk. Dessutom kan cyklande leda till minskad stress och förbättrad sömnkvaliteten.

För det tredje är cykelförmån ett miljövänligt alternativ. Användningen av cykel minskar koldioxidutsläppen och hjälper till att förbättra luftkvaliteten.

Jag är intresserad - Hur gör jag nu?

Först måste du ta reda på vilken typ av cykelförmån som erbjuds på ditt företag. Det vanligaste är att cykeln köps genom en leasingtjänsteleverantör som arbetsgivaren väljer, eller så kan arbetsgivaren också köpa cykeln själv. Vi samarbetar med bl.a. dessa leverantörer: 

GoByBike3StepITFleetbikeEtufillariEpassiBike

Ifall din arbetsplats har avtal med annan leverantör – kontakta oss så fixar vi avtal med er valda leverantör: sales@sportmagasinetmattsson.fi

När du vet detta så hjälper vi på Sportmagasinet Mattsson dig att välja den cykel som passar dina behov bäst, inklusive eventuell extrautrustning och servicepaket. Kontakta oss på: sales@sportmagasinetmattsson.fi eller ring 067880440

Priskalkylator förmånscykel

Hur mycket sparar just jag genom förmånscykel? Du kan enkelt räkna hur mycket du sparar och se den möjliga avtalstiden för din förmånscykel på några av våra leasingpartners webbplatser:

GoByBike

Epassi

Vapaus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret nedan.

Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää & toimituskulut alkaen 5,90€

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Sportmagasinet Mattsson
Experterna på sport och fritid sedan 1924

Alla beställningar över 99 € med fri leverans

Lägga till mer 0 för att få fri leverans

Värdet på din varukorg överstiger gränsen för gratis leverans!

Presentkort som använts för ditt inköp.

Suodata tuotteita